Examentraining

Zie jij het zitten om nog een jaar op de middelbare school door te brengen?

Of neem je liever aan het eind van het jaar je diploma in ontvangst zodat je kunt genieten van een onbezorgde zomer?

Misschien heb je het gevoel dat je de stof wel snapt maar weet je niet hoe je het toe moet passen.

Of je begrijpt het echt niet en wil graag een duidelijke en gestructureerde uitleg van alle examenstof.

Hoe zou het voor je zijn als je met een goed gevoel je examens in gaat?

Wacht dan niet langer en doe mee aan één van onze kleinschalige examentrainingen!

Met een examentraining van Heilersig Studiecoaching bereid jij je optimaal voor op je examen. Wij geven al sinds 2014 examentrainingen met een slagingspercentage van nagenoeg 100 %. Over het algemeen hebben de kandidaten die de afgelopen jaren deel hebben genomen aan onze examentrainingen hogere cijfers gehaald dan op de SE's. Sommigen scoorden zelfs 2 punten hoger.

Onze begeleiders zijn enthousiast en deskundig. Leerlingen zijn erg tevreden over onze kleinschalige trainingen (maximaal 5 personen). Ze hebben baat bij de heldere structuur, de duidelijke en rustige uitleg en de persoonlijke aandacht. Leerlingen geven aan dat ze met meer zelfvertrouwen het examen ingaan. Ook de sfeer tijdens de training wordt als prettig ervaren. Naast groepstrainingen verzorgen we ook individuele trainingen. De duur van de individuele training hangt af van de hulpvraag en het niveau. Vaak volstaat een dagdeel.

Dit schooljaar zullen er geen groepstrainingen verzorgd worden. 


Wil jij wel graag hulp voor jouw examen? Voor de volgende vakken bieden wij  individuele trainingen aan: 

Vmbo:

Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde Biologie, Scheikunde, Geschiedenis en Economie

Havo:

Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde A en Biologie

Een individuele training is op maat gemaakt en wordt in overleg samengesteld. De onderwerpen waar jij moeite mee hebt, worden uitgelegd en je krijgt examenopgaven die betrekking hebben op dit onderwerp. Vaak duurt een individuele training een dagdeel. In overleg kan er ook voor meerdere dagdelen worden gekozen. 

Heb je belangstelling voor een individuele training? Neem dan contact met me op!

 


Aanmelden voor een vrijblijvend (online) adviesgesprek

Referenties

Ik heb geleerd om een tekst te begrijpen en hoe je het aan moet pakken. Er was een goede, duidelijk uitleg en de sfeer was prima.
Luca, examentraining Engels vmbo-mavo
De examentraining heeft me een goed overzicht van de stof gegeven en ook gelijk veel verduidelijkt. Ook heeft het me inzicht gegeven hoe je de antwoorden moet opschrijven.
Jesse, examentraining Wiskunde A havo
Ik heb veel duidelijkheid over de examenstof gekregen. Door de uitleg van Rens werd het allemaal veel duidelijker en heb ik het beter opgeslagen. De sfeer was fijn, rustig en gezellig, waar mogelijk.
Els, examentraining Wiskunde B vwo
De uitleg was fijn en duidelijk . De plaatjes die Berlinda gebruikte, maakte het overzichtelijk.  Ook  was er genoeg ruimte om door te vragen. Er was veel vrijheid in de volgorde van de onderwerpen, dat vond ik fijn. Het sloot mooi op elkaar aan. 
Lieke, individuele examentraining biologie havo
De uitleg was erg helder waardoor ik voor elk hoofdstuk veel extra duidelijkheid heb gekregen. Er was een duidelijke structuur en opbouw in de training waardoor ik goed wist wat ik nog moest doen ter voorbereiding op het examen.
Wouter, examentraining wiskunde B havo
Ik heb veel geleerd van de examentraining omdat Berlinda ons, na uitleg, zelf liet nadenken over de opgaven. Ik heb geleerd om op andere manier te kijken naar het oplossen van opgaven. Ik heb alle moeilijkheden nog weer op een rijtje gekregen met handige tips en uitleg.
Julian, examentraining wiskunde A havo

Werkwijze


1Individuele examentraining
Voor de training wordt er telefonisch contact opgenomen om te inventariseren welke onderwerpen het meeste aandacht behoeven tijdens de training.


2 Uitleg en oefenen

Tijdens een training wordt er per deelonderwerp uitleg gegeven waarna de leerling zelf aan de slag gaan met examenopgaven. De docent geeft aanwijzingen zodat de leerling vervolgens zelf de oplossing voor het vraagstuk kan bedenken. 


3Tips
De leerling krijgt tips van de docent over wat hij of zij thuis nog kan doen aan voorbereidingen voor het examen.

Tarieven

Examentrainingen schooljaar 2022-2023

Individuele examentraining  per dagdeel€150,00

Studiemateriaal, drinken en versnaperingen zijn inbegrepen in het tarief voor de individuele examentraining