Bijlesdocent gezocht

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om zijn of haar kennis van wiskunde over te brengen aan jongeren? Lees dan verder.


Omschrijving bijlesdocent

Ben jij iemand die zijn of haar hersenen graag gebruikt en zich graag nuttig wil maken voor anderen? Vind je het leuk om jouw kennis van wiskunde over te brengen aan jongeren?

Dan is de functie van bijlesdocent iets voor jou!

Wat ga je doen?

In een 1-op-1 setting geef je wiskunde bijles aan middelbare scholieren. Je legt de stof uit en checkt of de leerling het begrepen heeft. Binnen een leuke, informele sfeer help jij leerlingen om de juiste strategieën toe te passen. Hierdoor gaat de leerling zelf de stof doorzien en is hij of zij uiteindelijk zelf in staat om nieuwe stof te begrijpen.

 

Wat wordt er van je verwacht?

Je bent goed in wiskunde A of wiskunde B. Je hebt minimaal een vwo-diploma of een vergelijkbare opleiding voor dit vak. Als je daarnaast goed bent in natuur- en scheikunde, is dat een pré.

Je vindt het leuk om met jongeren te werken en ze te motiveren.

Je bent geduldig, integer, betrokken, empathisch, zelfstandig en communicatief vaardig.

Het is niet noodzakelijk, maar wel een pré als je een onderwijsachtergrond hebt.

Als je goed bent in economie, is dat een pré.

Als je zelf over een werkruimte beschikt, is dat een pré.

 

Wat biedt Heilersig Studiecoaching?

Een leuke, uitdagende parttime (bij)baan als bijlesdocent waarin je je kennis en vaardigheden gebruikt om onze leerlingen te ondersteunen. Je krijgt ondersteuning en feedback  waardoor je zelf ook blijft leren en ontwikkelen. Je bent flexibel in het inplannen van je uren en als je over een eigen werkruimte beschikt, mag je vanuit die werkruimte werken. Vergoeding afhankelijk van achtergrond en niveau. Het aantal uren wordt in overleg vastgesteld, maar zal maximaal 15 uur per week bedragen. Bij geschiktheid, kun je naast het verzorgen van bijles, huiswerkbegeleiding plus en/of examentraining verzorgen voor een kleine groep leerlingen.

 

Reageren?

Ben jij enthousiast, na het lezen van deze vacature?

Wil je op deze functie solliciteren?

Stuur dan jouw cv samen met een korte motivatie voor 4 oktober naar info@heilersigstudiecoaching.nl

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan eens op mijn site of bel Berlinda Heilersig op 06-43835353. Ik ben het beste bereikbaar op werkdagen tussen 8 en 13 uur ’s ochtends.